Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Kávovary - Predám kávovar DeLonghi

Predám kávovar DeLonghi

predam_kavovar_delonghi_fuguc.jpg
predam_kavovar_delonghi_btg1g.jpg predam_kavovar_delonghi_btg1g.jpg predam_kavovar_delonghi_rb2le.jpg predam_kavovar_delonghi_rb2le.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
02.10.2012 49,00 €

Predám málo používaný tmavomodrý kávovar DeLonghi EC 190 CD vo veľmi dobrom stave. Tlak 15 bar, cappuccino system, kedy tryska mieša paru, vzduch a mlieko a vytvára bohatú mliečnu penu pre krémové cappuccino, otočný gombík s kontrolkami pre funkcie vypnutie/zapnutie, espresso, cappuccino, nerezová tlaková nádoba pre dlhšiu životnosť, nastaviteľný prúd pary, oddelené termostaty na paru a espresso, vyberateľná nádobka na vodu a odkvapkávacia miska, rozzmery (ŠxHxV): 22×27×32 cm. Viac informácií - http://www.mall.sk/espressa/delonghi-ec-190-cd?gclid=CKSHwc_ir7ACFUi_zAodDB9STw#folder. Povodná cena 3100 Sk, teraz za 49 €. Tel: 0917/636-749; email: homer@orangemail.sk.

Vlastnosti
Lokalita: Trnavský kraj
Kontaktná osoba: Peter Panik
Tel/Mobil: 0917636749

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.