Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Zosilovače - PHD(made in Italy) - zvukovo najlepšie kompá na trhu do 200€

PHD(made in Italy) - zvukovo najlepšie kompá na trhu do 200€

Cena
01.11.2012 69,00 €

Predám 2-pásmové luxusné komponentné autorepro v danej triede PHD CFOAM86MTtw25 ! 16,5cm stredobasové repro a 25mm hodvábne výškové repro. Zaťažiteľnosť je 70W RMS/140W Max.,citlivosť 92dB ! Jedná sa výlučne o ručnú výrobu Made in Italy ! Tento set je určený pre naročného poslucháča,ktorý požaduje presný,vyrovnaný,neskreslený reprodukovaný zvuk s hodvábne jemnými výškami.
Bežná cena je 129,-€. Moja predajná cena je krásnych iba 69,-€!!

E-mail: mcintosh452@gmail.com

Poznámka: Nejedná sa o žiadny Audio System,Gladen Audio,Alpine,Audison,Blaupunkt,Becker, Boston Acoustics,Carpower,Caliber,Clarion,Crunch,Den on,DLD,DLS,Digital Designs,Emphaser,ESX,Eton,Focal,Fusion,Genesi s,Ground Zero,Helix,Hifonics,Harman Kardon,Infinity,Impulse,JL Audio,JBL,JVC,Kenwood,Kicker,Magnat,MB Quart,MTX,µ-Dimension,Morel,MNC,Mac Audio,McIntosh,Mosconi,Nakamichi,Orion,Phase, Philips,Pioneer,Rainbow,Rockford Fosgate,Rodek,Sinfoni,Sinus Live,Signat,Sony,Soundstream,Spirit,Spl Dynamics,Steg,STP Silver,STP Gold,Ultimate,Ultradrive,US Blaster,Xetec,Zapco a iné značky...

Vlastnosti
Lokalita: Žilinský kraj
Kontaktná osoba: mcintosh452
Tel/Mobil: 090209030904

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.