Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Mrazničky - Zariadenie Alexis kníhkupectvo & cafe – Mraznička Liebherr + -

Zariadenie Alexis kníhkupectvo & cafe – Mraznička Liebherr + -

zariadenie_alexis_knihkupectvo_cafe_mraznicka_liebherr_jniky.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
Dohodou

LIEBHERR GP 1466 voľne stojaca skriň. Mraznička, energetická trieda A++ , spotreba energie 135 kWh/rok , spotreba energie 0,37 kWh/24 h, rozmery (v/š/h): 850/600/624 mm, brutto objem 106 l, úžitkový objem 104 l , množstvo na zmraz. 16 kg/24 h , sklad. doba pri poruche 30 h , FrostSafe, SmartFrost, FrostControl, detská poistka, hlučnosť: 38 dB, hmotnosť: 42 kg, počet kompresorov: 1 , počet chladiacich okruhov: 1 , dvere/veko: biele , povrchová úprava bokov: biela , počet teplotných zón: 1 , digitálny ukazovateľ teploty , kontrolka SuperFrost, kontrolka poruchy, 4 zásuvky v mraz. Časti , sklenené poličky v mraz. Časti. Používaná cca 1,5 roka. Cena: 200,- eur.

Nerezové barové pulty sú kombináciou na mieru vyrábaných konštrukcií a nerezových dielov a kuchynských dielov Ikea Udden. Ide o dva samostatné diely. Jeden má po celej dĺžke pracovnú plochu a v druhej polovici vyvýšený barový pult. Predok tohoto pultu je na mieru vyrobený z nerezu priamo do interiéru (viditeľný). Druhý pult má v jednej polovici pracovný pult a v druhej drez ku ktorému je batéria. Tento pult má len nerezové boky (nie predok), takže by mal ísť k stene.
Oba pulty sa ešte dajú rozdeliť zvlášť na dve časti – takže by vznikli štyri samostatné stoly, potom je ale nutná úprava nerezového opláštenia.
Pod tieto barové pulty sa v pohode vojdú rôzne chladničky, umývačka, výrobník ľadu, atď. A na časť pracovnej dosky sa dá umiestnit chladiaca vytrína, ktorú ponúkame v ďalšom inzeráte.
Vonkajšie rozmery : Šírka: 252 cm, Hĺbka: 64 cm, Výška: 90 cm

Tento bar je ideálny do malej začínajúcej prevádzky – pomocou neho dokážete vytvoriť plne funkčné (uzavreté) a hlavne mobilné barové zázemie, na ktoré potrebujete plochu cca 2 x 2,5 metra. Cena: 1000,- eur za obidva pulty.

Vlastnosti
Lokalita: Slovensko
Kontaktná osoba: ivan
Tel/Mobil: 0907722608

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.