Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Práčky - Predám práčku INDESIT IWSD 4105 (EU)

Predám práčku INDESIT IWSD 4105 (EU)

predam_pracku_indesit_iwsd_4105_eu_tjtp5.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
18.08.2013 175,00 €

Predám aickú práčku INDESIT IWSD 4105 (EU).
Predom plniteľná 45 cm široká práčka INDESIT IWSD 4105 (EU) je určená pre 4,5 kilogramov pracie náplne. Patrí k spotrebičom úspornej energetickej triedy A +. Je vybavená množstevnou aikou, funkciou Eco Time, prehľadným displejom, LED diódami, 13 pracími programami, aj programom pre športové oblečenie, a funkciou odloženého štartu.
Práčka je zástupcom spotrebičov veľmi úsporné energetickej triedy A+. Za jeden prací cyklus spotrebuje 0,76 kWh energie, 39 litrov vody. Práčka je vybavená úspornou funkciou Eco Time. Tá je určená maximálne pre 3kilogramovou náplň ľahko znečisteného bavlneného alebo syntetického prádla, ktorú vyperie o 30 % rýchlejšie, s až 40 % úsporou vody a energie. Množstevná aika aicky rozpozná množstvo vloženej náplne, na základe ktorého určí optimálnu spotrebu vody a energie potrebnej pre vypranie. INDESIT IWSD 4105 (EU) ponúka maximálnu rýchlosť odstreďovania 1000 ot./min. Umožňuje nastaviť funkciu odloženého štartu, aby sa bielizeň vyprala v dobe vašej neprítomnosti. Zostávajúci čas do skončenia pracieho procesu sa zobrazuje na prehľadnom displeji. Na prednom paneli sú tiež umiestnené LED kontrolky, ktoré informujú o zapnutí / vypnutí špecifických funkcií spotrebiča.
Práčka ponúka 13 pracích programov, ktoré sú rozdelené do kategórií Daily, Special a Šport. Za zmienku určite stojí programy:

• Jeans-program určený pre pranie oblečenie z džínsoviny a denimu
• Expresné pranie-program pre maximálne 1,5 kg ľahko znečistenej bielizne vypranej za púhych 15 minút
• Cyklo Šport Intensive-špeciálna starostlivosť o cyklo oblečenie
• Šport Light-program zaisťujúci ideálnu starostlivosť o športové oblečenie
• Špeciálna obuv-program navrhnutý pre tú najlepšiu starostlivosť o športovú obuv

Práčka bola málo používaná a je ešte v záruke 13 mesiacov.

Vlastnosti
Mesto/Dedina: Suchá nad Parnou
Lokalita: Trnavský kraj
Kontaktná osoba: Ľuboš
Tel/Mobil: 0910180793

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.